1 – Denas Vertebra

Η συσκευή Denas Vertebra αποτελεί την νεώτερη εξέλιξη στην μη επεμβατίκη -υψηλής απόδοσης- θεραπευτικής τεχνολογίας εφαρμογή της μεθόδου της ηλεκτρονευρομυοδιέγερσης. Η βάση της θεραπείας αυτής είναι ένα είδος νευροδυναμικού εναλλασόμενου παλμού μοναδικού για την κατάσταση κάθε σωματικού οργάνου.
Πιο ειδικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένας τύπος ηλεκτροπαλμικής μάλαξης (όχι δόνησης) που υπερτερεί έναντι οποιασδήποτε άλλης μορφής μάλαξης επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια τόσο σε περίπτωση όξεως τραύματος – άλγους, όσο και σε οστεοπώρωση ή κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου.
Μέσω του συγκεκριμένου είδους θεραπείας μπορούμε να ενισχύσουμε και άλλες μορφές θεραπείας όπως της χειροθεραπείας- χειροπρακτικής, της ομοιοπαθητικής, της φαρμακευτικής αγωγής, της ψυχολογικής θεραπείας, ακόμη μπορούμε να μειώσουμε την περίοδο πρόσληψης φαρμάκων και γενικά της ποσότητάς τους, μειώνοντας τις χρόνιες επιπλοκές τους και τυχόν αλλεργίες που μπορεί να προκληθούν από την χρήση αυτών.
Ταυτόχρονα το Denas Vertebra σε συνδιασμό με άλλα μέσα φυσικοθεραπείας μπορεί αποτρέψει την χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων σε περιπτώσεις μάλιστα που δεν υπάρχει ανεκτικότητα στην χρήση φαρμακευτικών ουσιών.

Χρησιμοποιείται γενικά για:

α) τοπική θεραπεία της επιλεγμένης περιοχής της σπονδυλικής στήλης, αυχενική μοίρα: κεφάλι -λαιμός (αγγεία, φλέβες, νεύρα), ανώτερο αναπνευστικό σύστημα, οδοντικό σύστημα, θυροειδής αδένας, σύστημα άνω άκρων, θωρακική μοίρα: αναπνευστικό σύστημα (καρδιά, αγγεία, φλέβες), λεμφαδένες, βροχοπνευμονικό σύστημα, ήπαρ, στομάχι, πάνγκρεας, σύστημα άνω άκρων, οσφυοπυελική – ιερή μοίρα: κατω ακρα (αγγεία, φλέβες, νεύρα), ουροποιητικό σύστημα, γαστρεντερικό σύστημα, γενική υγεία αρρένος και θήλεος

β) για τοπική θεραπεία όλων των συγγενικών οργάνων – ιδίου σπονδυλικού επιπέδου – με στόχο την επίτευξη καλύτερης κυκλοφορίας αίματος και άρα καλύτερης λειτουργικότητας των σθενικών εσωτερικών οργάνων και

γ) για άμεση και ταχύτατη αναλγητική επίδραση κατά την αποκατάσταση σπονδυλικών τραυμάτων και καταγμάτων.

unnamed

Ενδείξεις!
– σπονδυλογενής πόνος
– αύξηση της προσαρμοστικής ικανότητας του ανθρωπίνου οργανισμού σε παθογενείς μηχανισμούς: στρες, χρόνια κόπωση σωματική/πνευματική, διαταραχές ύπνου, ψυχοσυνασθηματική αστάθεια, σεξουαλικές δυσλειτουργίες,
– λειτουργικά σύνδρομα/διαταραχές, μυικοί πόνοι συσχετιζόμενοι με την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας
– πρώιμη και διαφορική αποκατάσταση σε οξείες διαταραχές, χειρουργεία και τραυματισμούς διαφορικού εντοπισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε θεραπεία στις πιο πολλές ασθένειες είναι σωστό να στέλνονται παλμοί μέσω του ενός ή του άλλου τμήματος της Σπονδυλικής Στήλης και των παρασπονδυλικών τμημάτων για να επιτευχθούν καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα στα νοσούν τα εσωτερικά όργανα. Και μάλιστα για την επίτευξη μιας γενικότερης σωματικής βελτίωσης μπορούμε να εφαρμόσουμε τον παλμό του DENAS VERTEBRA από τον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο έως τον κόκκυγα.

 

2 – Denas Reflexo

unnamedΤο Denas – Reflexo είναι μια ειδική πρωτοποριακή συσκευή / δάπεδο ηλεκτρονευρομυοδιέγερσης κατασκευασμένη από υλικο ειδικού τύπου για χρήση και ταχύτερη αποκατάσταση στα κάτω άκρα καταστάσεων όπως:

 ομάδα ορθοπεδικών διαταραχών τύπου συνδεσμικών κακώσεων, αρθρίτιδες, ουρική αρθρίτιδα (ποδάγρα),πλατυποδία, βλαισότητα, τραυματισμούς,
 ομάδα τοπικών αγγειακών καταστάσεων όπως κιρσοί, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια που συνοδεύεται από έντονο συναίσθημα κοπώσεως και πρηξίματος στα κάτω άκρα στο τέλος της ημέρας.
Εμφρακτικές τοπικές διαταραχές όπως αθηροσκλύρυνση, ενδοαρτηρίτιδα, διαβητικό έλκος, συμπεριλαμβανομένων τροφικών δυσλειτουργιών. Επίσης, χρήση σε λεμφική στάση, σε περιφερικές νευροπάθειες κάτω άκρων, όπως και σε φλεγμονή της ρίζας νωτιαίου νεύρου που προέρχεται από την Σπονδυλική Στήλη η από διαβήτη.
Η 3η ομάδα που μπορεί να γινεί χρήση του Denas – Reflexo αναφέρεται σε καταστάσεις που θέλουμε να επιτευχθεί γενικά ρύθμιση στον οργανισμό.

Συμφωνα λοιπόν με το σύστημα Su Jok υπάρχει μια προβολή όλων των εσωτερικών οργάνων στο πέλμα (εικόνα δίπλα). Συμπερασματικά, αναφερόμαστε σε διαταραχές τύπου όπως σύνδρομο χρονιάς κόπωσης, σωματικής και πνευματικής υπερκόπωσης, διακυμάνσεων της διάθεσης, κατάθλιψης, άγχους/φοβικά, συχνών ημικρανιών, διαταραχών ύπνου και άλλων παρόμοιων προβλημάτων.

 

3 – Diadens & Osteodenas

Η συσκευή DiaDens PC είναι μια επαναστατική ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΕΥΡΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ που επιτυγχάνει εξαιρετικά και αρκετα ταχύτατα αποτελέσματα.

Μέσω αυτής αυτή μπορούν να ανακτηθούν/απακατασταθούν οι χαμένες συνδέσεις του σώματος μεταξύ του κεντρικού νευρικού συστήματος και των εσωτερικών οργάνων. Μπορεί να βοηθήσει στη έναρξη της διαδικασίας της αυτοαποκατάστασης – αυτοΐασης του ανθρώπινου οργανισμού.

Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει προβλήματα όπως πόνος στην πλάτη, πόνος κάκωσης οστών/αρθρώσεων/μυών, αγγειακή δυστονία, πονοκέφαλος πολλών αιτιών, τραύματα και γενικά ένα μεγάλο φάσμα ασθενειών.

Ειδικοτερα:

Ανακουφίζει απο οξύ και χρόνιο.
Βελτιώνει την αιματική ροή σε όλο τον οργανισμό.
Βοηθά το σώμα μας να απελευθερώσει τις θεραπευτικές, δυναμικές δυνατοτητές του.
Επιταχύνει τους μηχανισμούς επούλωσης τραυμάτων .
Επαναφέρει σε σωστή λειτουργία το ανθρώπινο σώμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την ψυχολογική διάθεση.

 

Συσκευή OSTEO Denas, μια πιο εξιδεικευμένη θεραπεία/μορφή του Dia Dens PC για προβλήματα που αφορούν την αυχενική μοίρα όπως:

1.Οστεοχόνδρωση του αυχένα.
2.Τραυματισμό τύπου Whiplash της αυχενικής μοίρας (συνήθως μετα απο τροχαίο ατύχημα).
3.Έντονο άλγος/σκληρότητα των μυών του αυχένα και της ωμικής ζώνης που προέρχεται απο την “κακή” καθημερινά θέση του άνω κορμού.